Barcelona’s interesse in Arsenal-baas Mikel Arteta

2 min read

Goedkoop Replica Barcelona voetbalshirt is op zoek naar een nieuwe manager en het lijkt erop dat ze hun opties voor de positie aan het beperken zijn. Er werden verschillende opties geopperd nadat Xavi Hernandez aan het einde van het seizoen zijn vertrek aankondigde, maar het lijkt erop dat er nog maar vier mensen op de shortlist staan, maar Mikel Arteta staat er niet op.

De manager van Arsenal maakte duidelijk dat hij nergens heen ging nadat geruchten de ronde deden dat hij overwoog om in de zomer de baan bij Barcelona aan te nemen. Arteta heeft een deal tot 2025 en is in onderhandeling over een nieuwe.

Volgens het rapport had Arteta echter de interesse gewekt van het bestuur van de reuzen, maar lieten ze hem vallen nadat ze hadden gehoord dat hij Arsenal niet wilde verlaten. Het rapport vermeldt ook dat als Xavi Alonso volgend seizoen Bayer Leverkusen verlaat, zijn toekomst eerder bij Bayern München of Liverpool ligt.

Goedkoop Replica Barcelona voetbalshirt
Barcelona’s interesse in Arsenal-baas Mikel Arteta

Arteta doorliep de La Masia-academie van Goedkoop Barcelona Kind Thuistenue gedurende meerdere jaren, maar maakte nooit zijn debuut voor de Blaugrana. Hij werd uitgeleend aan Paris Saint-Germain, voordat hij definitief naar Rangers verhuisde. Gezien zijn banden met de club en het feit dat hij een leerling is van Pep Guardiola, maakt de 41-jarige kans op een kans bij Goedkoop Barcelona voetbalshirt.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours