Haaland: Fornøyd i Manchester City, ukjent fremtid

3 min read

Erling Haaland sier han trives i Billige Manchester City fotballdrakter, men innrømmer at “man vet aldri hva fremtiden bringer”.

Nordmannen kom til City sommeren 2022 og hadde en strålende første sesong med trippeltriumf og 52 mål. Haaland har kontrakt frem til 2027 og beundres av Real Madrid. 23-åringen ble spurt om han ser for seg å bli i Manchester City på lang sikt.

Han svarte: – Jeg er veldig fornøyd: “Jeg er veldig fornøyd, spesielt med folkene jeg er omgitt av; manageren, direktørene, styret, de er en gruppe fantastiske mennesker, og jeg er veldig fornøyd, må jeg si. Hvis jeg sier dette nå, blir det sikkert en stor overskrift: I morgen vet man aldri hva fremtiden bringer, men jeg er lykkelig. Du kan skrive dette, men du må også skrive alt jeg har sagt tidligere. Jeg er lykkelig.”

Haaland avviser at han vurderer å forlenge kontrakten. “Nå fokuserer jeg først og fremst på banen, sier han. “Det er mange kamper: For to dager siden var det Manchester-derby, nå er det Champions League, og på søndag er det Liverpool. Jeg synes jeg bør fokusere på det. Jeg tror ikke jeg bør fokusere på noe annet for øyeblikket.”

Billige Manchester City fotballdrakter
Haaland: Fornøyd i Manchester City, ukjent fremtid

Haaland har scoret 80 mål på 84 kamper for Billige Manchester City fotballdrakter barn, hvorav 28 denne sesongen. Likevel trakk han frem det at han bommet på en enkel sjanse fra kloss hold mot United som et eksempel på hvordan han kan forbedre seg.

“Folk sier at jeg er god til å score mål, men jeg bommet på verdens største sjanse for to dager siden, sier Haaland. “Jeg kan også bli bedre på det [å avslutte].”

Suksessen skyldes at han har jobbet med å være mentalt sterk. “Det var en utfordring for meg da jeg var ung – jeg husker at jeg begynte å gråte hvis vi tapte og jeg bommet på mange sjanser. Jeg har jobbet mye med det, og det har vært en utfordring.”

Billige Manchester City fotballtrøyer barn møter København i åttedelsfinalene i Champions League på onsdag, med en 3-1-ledelse. Haaland var nær ved å bli med i den danske klubben som 16-åring.

“Det var noen som ville ha meg, men ikke alle, sier han. “Det ble ikke noe av – synd for dem, kanskje bra for meg, for jeg gikk til Molde, og det var et godt valg. Jeg fikk til og med en trøye, en Haaland-trøye med nummer 9. Jeg har den fortsatt hjemme. Det skjedde aldri, og skjebnen min gikk en annen vei. Det er en grei vei så langt.”.

[email protected]

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours