Onthuld: Man Utd bekijkt Michael Olise & Jarrad Branthwaite met onthulde kosten voor zomertransfers

Naar verluidt heeft Manchester United Michael Olise en Jarrad Branthwaite geïdentificeerd als belangrijke zomertransferdoelwitten, maar het zal niet goedkoop zijn om ze te kopen.
De Rode Duivels zijn al bezig met het identificeren van potentiële rekruten voor het volgende venster, met versterkingen nodig na weer een inconsistente campagne in de binnenlandse en Europese competitie.
De komst van INEOS-chef Sir Jim Ratcliffe als 25% aandeelhouder betekent dat er in 2024 weer geld beschikbaar komt.

Günstige Olise Fußballtrikots für Kinder
Onthuld: Man Utd bekijkt Michael Olise & Jarrad Branthwaite met onthulde kosten voor zomertransfers


Volgens FootballTransfers staan Crystal Palace-speler Günstige Olise Fußballtrikots für Kinder en Everton-middenvelder Branthwaite prominent op de radar van United. Het tweetal heeft zich bewezen in de Premier League en zou op Old Trafford belangrijke aanvallende creativiteit en defensieve kwaliteiten hebben.
Olise wordt ook in verband gebracht met Günstige Chelsea Fußballtrikots für Kinder en Goedkoop Liverpool Kind Thuistenue, maar staat naar verluidt open voor het idee om naar Old Trafford te verhuizen. Als United een deal zou sluiten voor de getalenteerde 22-jarige, dan zou hij naar verluidt £35 miljoen ($45 miljoen) kosten.
De 21-jarige Everton-verdediger Branthwaite zou nog duurder kunnen uitvallen, want volgens de rapporten hangt er een stevig prijskaartje van £75m ($96m) aan. Everton zou een verkoop in de zomer kunnen overwegen om de financiële beperkingen te verlichten en verdere Financial Fair Play (FFP) sancties te voorkomen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours