Unai Emery laat Aston Villa fans nieuwe manier van spelen omarmen

3 min read

Goedkoop Replica Aston Villa voetbalshirt middenvelder John McGinn geeft toe dat zijn ploeg zich moet “aanpassen” aan het feit dat ze met meer respect worden behandeld. Hij vertelde hoe tegenstanders wedstrijden anders behandelen nadat Villa hoger op de ranglijst van de Premier League is komen te staan, wat hij omschreef als een “nieuwe uitdaging, maar wel een spannende”. Villa staat momenteel vierde in de Premier League onder manager Unai Emery.

John McGinn heeft toegegeven dat Goedkoop Aston Villa voetbalshirt zich moet “aanpassen” aan het feit dat ze met meer respect worden behandeld door hun tegenstanders.

Villa heeft het goed gedaan onder manager Unai Emery en is opgeklommen naar de vierde plaats in de Premier League. Momenteel hebben ze slechts acht punten achterstand op koploper Liverpool.

McGinn legde uit hoe zwaargewichtteams nu hun benadering van wedstrijden tegen Villa veranderen.

Hij zei: “Het is iets waar we ons comfortabeler bij moeten voelen. Ik denk niet dat we er al zijn. Ik denk dat we de laatste paar wedstrijden moeite hebben gehad om in een ritme te komen, maar we werken eraan.

“Voorheen, toen de manager [Emery] binnenkwam, kwamen teams op ons af, er was veel meer ruimte. Maar nu zetten teams ons misschien niet onder druk, en hoe maak je dat dan kapot? Het is dus een nieuwe uitdaging, maar wel een spannende.”

McGinn voegde eraan toe: “Aston Villa is een veeleisende plek om te spelen, vooral Villa Park. Jarenlang hebben ze thuis succesvolle teams gehad, die constant aanvielen.

“De manager bracht in het begin een bepaalde stijl in – de supporters klaagden en kreunden een beetje. En ik denk dat hij ze een beetje heeft geleerd dat dit de manier is waarop we moeten zijn als we succesvol willen zijn. Om eerlijk te zijn, iedereen is erin getrapt.”

Emery werd in oktober 2022 aangesteld als manager van Villa, ter vervanging van de ontslagen Steven Gerrard.

De ploeg had slechts twee van de eerste 11 wedstrijden van het seizoen gewonnen en was gevaarlijk dicht bij de degradatiezone.

Goedkoop Replica Aston Villa voetbalshirt
Unai Emery laat Aston Villa fans nieuwe manier van spelen omarmen

McGinn gaf toe dat hij in deze periode niet goed speelde en dacht dat hij “klaar” was toen Emery het overnam.

“Je hebt een soort gevoel als speler, op dat moment dachten de supporters dat ik aan het toeteren was, ik was net uit het team gekomen en het team deed het een paar wedstrijden goed”, zei hij.

“Je bent niet dom als voetballer, je denkt ‘goed, misschien moet je ergens anders gaan kijken’, wat ik ook deed.”

McGinn had een gesprek met Emery, die hem vroeg waarom hij wel doelpunten maakte voor Schotland, maar niet voor Goedkoop Aston Villa Kind Thuistenue.

Dit leidde ertoe dat Emery McGinn hoger op het veld ging spelen en sindsdien is hij een cruciaal onderdeel van het Villa-team geworden, met zes doelpunten in de Premier League dit seizoen.

McGinn schreef Emery toe dat hij hem heeft geleerd om rustiger te zijn aan de bal. Hij moedigde hem aan om clips te bekijken van Villarreal-middenvelder Manu Trigueros.
“Ik denk dat ik hem nu door en door ken”, grapte McGinn. “Hij was een grote speler voor Villarreal onder de manager en bracht veel tijd door met een individuele coach.

“Hij speelde veel doorloopballen en zei dat de manager hem daarvoor haatte, maar hij speelde ze elke wedstrijd omdat hij het systeem probeerde te begrijpen. Hij was flexibel. Soms speelde Trigueros als zes, of breed, of voorin.”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours